this Blog has award from TVS Motor Company Indonesia

15 May

Recently I was invited by P’Tejo as Product Development of TVS company. in informal meeting. want to know me better, he said. That wednesday night, 13th May 2009.

Firstly, he asked me, want to meet in private. but then he informed me, he would be accompanied with P’Mardani. Ok. no problem.

So, we arranged time and place. Finally, we decided meet in Pizza Hut located in Bandung Super Mall. I was surprised, when Tejo told me, that Mr Vijay wanted to join.

So, in this informal meeting there were P’Tejo, P’Mardani, P’Ferry, Mr.Vijay, and I. We talk much of course arround TVS and Apache. I asked why TVS seriously in ‘Bebek’, is there any same problem in India as Indonesia’s problem, etc…..but i forgot ask Mr.Vijay, why did Flame not lauch in Indonesia.

And he also asked me, reason i built this blog, why i choose Apache, etc. I told him too that this blog every month increase in statistics (rate 395 hits/day for last month-April, Max 625 hits). And Thanks God, this month this Blog brake its record, reach 864 hits a day !!

That the reason this Blog has award from TVS. Because indirectly, help this company to promote their products especially to netter in Indonesia. So, Mr Vijay said thanks to Blog awiguna and its Blogger. I said, You’re welcome. I dont know anything to say, beside that…. hehehehe.

Smilee….

award from TVS

award from TVS

We hope someday we’ll meet again, sir.

22 Responses to “this Blog has award from TVS Motor Company Indonesia”

  1. Ricky May 15, 2009 at 4:39 pm #

    Pertamax…..
    Congratulation kang awi….
    Sebagai Author kiky bangga….
    Thanks berat buat penghargaan buat blog ini….
    Ujian demi Ujian dilewati supaya blog ini tetap dapat mambantu TVS….

    Tapi jangan lupa bukan hanya sekededar penghargaan, tanggung jawab yg kami pikul sangat berat dimana harus bersikap Netral dan tidak memihak siapapun…
    Untuk Tvs semoga bisa lebih meningkatkan Kualitasnya agar dengan Blog ini juga dapat Terangkatnya dan Berkibarnya bendera TVS…
    Jangan Pernah menganggap Semua kritikan menjatuhkan…
    Tetapi anggaplah Kritikan yg ada disini adalah sebagai bahan koreksi Lapangan yg dapat Memperbaiki Quality product yg dikeluarkan Oleh TVS….

    Thanks to Mr Vijay, Mr Benny, Mr Tejo , Mrs Diah Dan segenap ATPM lainnya…
    Thanks to Ferry, Ipunk, Azis, Ichsan, Dan KAWAN-KAWAN yg lain
    Jangan pernah bosan untuk berkomentar dengan bahasa yang SANTUN dan SOPAN…

    Salam Hangat Author
    Kyko

  2. AD 1 N May 15, 2009 at 5:24 pm #

    as the family of Lesehan, i very proud n Congrats to Awiguna Blogs…. hopefully this blog can show the truly expression from apache riders. “Liberating your mind, Expressing your voice”.

  3. gedhanggoreng May 15, 2009 at 7:12 pm #

    Congrats to Awi and His Blog….

    Keep writing bro…

  4. punkasila May 15, 2009 at 7:51 pm #

    WOW……………BIG APLAUS……………this blog gettin Award………..from ATPM TVS……
    COngratulation…Kang Awi……en for other blogger too…
    Keep Bloggerhood to Brotherhood…..
    Liberating your mind, Expressing your voice…

    Punk”

  5. ferry May 15, 2009 at 10:25 pm #

    there’s no better word to express my feeling, as i believe for many other readers of this blog, than our biggest gratitude to all staff of PT TVS Motor Indonesia.

    by those award given, in other word, TVS appreciate this blog existence.

    that mean, all the content, including the comments. whether it sounded in hard criticism, or big hug appreciation about TVS as a company, together with it’s products (mainly TVS Apache RTR 160)

    Here, we always try, in our best manner, the objective perspective, that derived from our experience riding TVS Apache. All together with our consumer suggestion point of view about product that will best suited with Indonesian consumers.

    Deep down inside, we search for no glory, for no award, for no nothing. We simply did this, because we love this product and we want it deal with the problem it had, so that this product will create better sales record, better consumer satisfaction, there after will help us from worrying about the spare parts problem, maintenance problem, etc.

    I believe, after this award, we still will speak out about what we feel, good as if it’s good, and bad as if it’s. And further more, I hope there will be better communication between PT. TVS Motor Indonesia and Consumers. So there will be no misunderstanding, and leakage of information from both side.

    ” Liberating your mind, Expressing your voice”

    Ferry Anjar Wibowo
    B 6230 ELV

  6. Andi Rokhman May 16, 2009 at 7:11 am #

    congratulations bro🙂
    hebat sampai dpt penghargaan. . maju terus bro dan tetap berkarya. .

  7. a21s May 16, 2009 at 9:29 am #

    💡 😥 ….Terharu…. Perjuangan yang melelahkan…

  8. apdri May 16, 2009 at 9:55 am #

    Congratulations… keep the good work Bro…

    It seems that TVS has really realized the power of this blog now.
    It would also be interesting to know what actually makes people go to the dealer and take a new apache… because of watching TV ads … or after reading reviews and comments here?🙂

    I’m just wondering why TVS official website (www.tvsmotor.co.id) is not up to date. Last news was witten in November 2008. Compared to this blog, it just like watching two people for six months…. one works hard while the other sleeps.

    Sorry TVS, no offense. If you have time, please feel free to visit Astra Honda or Yamaha Motor website. You’ll find how they try hard to build their brand and community through their website, not just giving one way information, but also attracting visitor to participate.

    Success for you all… have a nice weekend.

  9. Martin May 16, 2009 at 10:29 am #

    Congrats y!
    Btw Mr. Vijay jwb ap wkt kang AWi nany gt?

    • aWi May 18, 2009 at 12:44 pm #

      Bebek tetap menjadi pangsa pasar terbesar di Indonesia (mungkin di dunia). So TVS juga ingin mengambil bagian dari kue itu. Karena company ini ingin memasuki ke pelosok-pelosok daerah yang diyakini pasar bebek belum terganggu. Sangat yakin beliau. Sementara di kota mungkin sudah diganggu oleh scootic dan spornya. Apalagi di Jakarta.

      Makanya, awal TVS di Indonesia tadinya tidak akan mengeluarkan jenis sportynya (Apache RTR). Asli lo…! Just bebek…..

      • aWi May 18, 2009 at 12:53 pm #

        Kalau masalah kualitas material dan cat, itu terjadi kesalahan di packaging dari India ke Indonesia. So, masalah ini hanya terjadi di satu counter pengiriman. Untuk kesini-kesinya, diyakini tidak ada masalah lagi.

        Karena di India, hal ini tidak terjadi.

        Sementara mereka juga kaget, karena customer Indonesia cerewet dan rewel. Di India, cacat sedikit tidak menjadi masalah. Sementara disini, you know…. kaget beliau…kekeke

  10. kirana May 16, 2009 at 1:05 pm #

    selamat untuk blog nya kang awi…..terus berkarya, TVS sudah terinspirasi dengan comment dan ide2 brilian bro – bro semua……
    jadi makin mantap ni plihan g dengan si kuda merah……

    Kirane……..

  11. jonny May 16, 2009 at 2:19 pm #

    @ Kang Awi

    Wah.. selamat atas award nya… keep your best and give long distance dedication to this share and experience ….

    Semoga apa yang disajikan berawal dari niat yang tulus ikhlas untuk memberi informasi yang terbaik bagi para pengguna APACHE … (yang seharusnya juga dilakukan oleh TVS Indonesia sebagaio wujud tanggung jawab social / CSR perusahaan kepada lingkungan & penggunanya).

    Selamat sekali lagi selamat and hopefully bisa jadi sejuta pengunjung dalam setahun he…he…he…

    @ all apache riders … peace ahhhhh …

    Wassalam

  12. oudry May 16, 2009 at 7:17 pm #

    mr. takur dateng juga gag ? :s

  13. Delta May 16, 2009 at 8:08 pm #

    Salut untuk Kang Awi….
    Selamat yah, Kang.

    piss….

    B 6045 BUV

  14. Antonius May 17, 2009 at 9:37 am #

    Bro,bukannya pesimis atau mengecilkan arti penghargaan itu atau negative thinking ya,tp bnr yg bro Apdri bilang, apa TVS gak membandingkan dgn web nya AHM atau yamaha? Penghargaan trus apa lagi tindakan selanjutnya wujud apresiasi TVS thd konsumen? Jgn2 maksudnya diberi penghargaan téh supaya gak terlalu vokal nih blog?

  15. aWi May 18, 2009 at 12:37 pm #

    Thanks juga saya haturkan untuk netter Blog ini, yang senantiasa memberikan komentar baik itu kritik, sharing informasi, sharing pengalaman riding, menjalin komunikasi dengan netter lainnya, maupun yang sekedar berkunjung.

    Kalau kata Whitney Houston, “Im Nothing… if I dont have you……..”

    Keep giving comment bro’s

  16. ybandung May 18, 2009 at 3:48 pm #

    Banyak selamat Mas Anton .. congratz pisan ..

  17. za May 20, 2009 at 1:06 pm #

    Wah mantap euy, Pak Anton. Kapan atuh saya bisa nyobain motornya? Kali aja nanti dapat penghargaan lagi. (Atau penghargaan dari saya? Traktir makan :D)

    • aWi May 20, 2009 at 1:32 pm #

      Kemana aja nih, zaki. Sibuk tesis, ya? Atau sudah kelar nih…. kabar kabari dong.

      Thanks atas kunjungannya, zak.

  18. blind_crow May 20, 2009 at 7:09 pm #

    Bravo to Kang Awi and the authors………….

  19. jonny May 21, 2009 at 1:20 pm #

    Mun disidik sidik mah Kang Awi teh jiga lanceukna Vijaj ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: